Sådan foretager firmaer fjernelse af graffiti

Graffiti er en kreativ form for selvudfoldelse, men det kan også være en ærgerlig og dyr affære for bygningsejere at fjerne. Derudover kan det også ødelægge det æstetiske udtryk og image af en bygning. Men heldigvis kan man få professionel hjælp til fjernelse af graffiti på bygninger. I denne blog vil vi give dig et indblik i, hvordan et firma fjerner graffiti fra bygninger.

Først og fremmest undersøger firmaet bygningen, så de kan vælge den mest egnede metode til fjernelse af graffiti. De tager højde for ting som bygningsmateriale, alder, placering, og skader graffiti kan have forårsaget. Det er vigtigt at kende disse detaljer, da fjernelse af graffiti kan variere afhængigt af hver bygning. Andet trin er valg af passende rengøringsprodukter til at fjerne graffiti. De vælger en blanding af kemikalier, der er egnet til at fjerne graffiti, men uden at skade bygningens overflade. Det er vigtigt at vælge de rigtige kemikalier, fordi nogle kan forårsage skader på bygningsmaterialet.

Sådan fungerer fjernelse af graffiti

Når firmaet har valgt produkterne, starter processen med fjernelse af graffiti. De sprayer kemikalierne, som kan være miljøvenlige, på væggen og efterlader dem at virke for en tid. Den tid, der kræves, afhænger af produkterne, graffiti-mængden og typen af bygningsmateriale. Efter at kemikalierne har virket, skylles væggen grundigt med vand.

Efter at graffitien er fjernet, er det påkrævet at rense området og bygningen. Firmaet kan f.eks. anvende en mild sæbe og vand til at vaske væggen og fjerne eventuelle kemikalierester. Det er også vigtigt at tjekke for eventuelle skader, som kan have opstået på bygningsmaterialet, mens graffiti var på væggen.

Firmaet kan også hjælpe bygningsejeren med at beskytte de rensede kanter for at forhindre yderligere graffiti. De kan anvende en anti-graffiti belægning, der giver en blank finish til væggen. Dette gør det sværere for fremtidige graffiti-kunstnere at male på bygningen.