Hvad betyder det, når kvinder trækker sig?

I forhold, når den ene partner begynder at trække deres hengivenhed tilbage, kan det være svært at sige, om de virkelig er færdige med forholdet, eller om de blot har brug for lidt plads. Hvis du spekulerer på, hvad det betyder, når kvinder trækker sig, og om det kan være tegn på hun ikke gider dig, er der flere ting, der kan hjælpe dig med at få klarhed over situationen.

Et af de mest åbenlyse tegn på, at en kvinde har mistet interessen for dig, er, hvis hun holder op med at tage initiativ til kontakt og samtaler. Når kvinder trækker sig, har de tendens til ikke længere at række ud og tale med dig enten via sms eller personligt. Det kan være tegn på hun ikke gider dig, og at hun er begyndt at trække sig tilbage fra forholdet. Hvis hendes svar på dine beskeder desuden bliver kortere og mindre entusiastiske end normalt, kan det også være tegn på manglende interesse.

Adfærdsmønstre når kvinder trækker sig

Ud over ændringer i kommunikationsmønstre er et andet tegn, når kvinder trækker sig, at de kan virke uinteresseret i at høre om dine følelser og oplevelser. Kvinder har en tendens til at være naturligt empatiske og medfølende lyttere, så når de holder op med at stille spørgsmål og engagere sig i det, du har at sige, er det som regel et tegn på hun ikke gider dig, og at noget har ændret sig mellem jer to.

Endelig, hvis hun begynder at undgå at tilbringe tid sammen med dig, er det endnu et rødt flag for, at der er noget, der ikke er helt rigtigt. Når nogen mister interessen for et forhold, vil de ofte begynde at trække sig væk uden at sige noget direkte.
Hvis nogen af disse adfærdsmønstre lyder bekendt, og din partner virker fjern eller uinteresseret på det seneste, skal du tage dig tid til at tale åbent om, hvad der foregår. Husk – kommunikation er nøglen når kvinder trækker sig.